KÜTAHYA / ŞAPHANE - 75. Yıl Ortaokulu

Öğretmen-Veli Görüşmelerinde "Randevu Dönemi" Başladı

Öğretmen-Veli görüşmeleri randevu ile yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 21.08.2023 tarihinde yayınladığı "2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına İlişkin İş ve İşlemler" konulu Genelgenin 10. maddesi "Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır." şeklindedir.

Bu hüküm doğrultusunda okulda eğitim-öğretim faaliyetlerinin aksamadan devam etmesi için velilerimizin bu konuda hassas davranmasını ve görüşme saatilerine riayet etmesini rica ederiz.

Öğretmenler ile görüşmek isteyen velilerimiz için öğretmen randevu gün ve saatleri aşağıda belirtilmiştir.

20-10-2023

Yayın: 20.10.2023 - Güncelleme: 20.10.2023 09:20 - Görüntülenme: 102